Kokeile, selvitä, valmistele

TEKES on tuonut valikoimaansa syksyllä 2016 uuden työkalun tukemaan pk-yrityksen innovaatiotoimintaa: yritys voi hakea 5000€ arvoisen palvelusetelin ja ostaa sillä asiantuntijapalveluita. Tällä innovaatiosetelillä voit esimerkiksi testauttaa liikeideasi markkinoilla, hankkia tarvittavaa tietoa innovaatiosi kehittämiseen tai kehittää tuotestrategiaa.  Katso lisätietoja rahoituksen ehdoista ja avustuksen hakemisesta TEKES:n sivuilta.

Tekesin hyväksymien palvelutarjoajien joukosta löytyy myös Fintra. Useat palveluistamme on hankittavissa innovaatiosetelillä joko kokonaisuudessaan tai osittain. Voit tutustua näihin palveluihin alla, tai kysyä lisää asiantuntijoiltamme.

Testaa ideasi B2C-markkinalla

Palvelun avulla pääset testaamaan kuluttajille suunnattua innovaatiotasi, eli tuotteen tai palvelun kysyntää ja kuluttajien mieltymyksiä. Saadun palautteen avulla voit kehittää tuotettasi/palveluasi eteenpäin vastaamaan markkinoiden tarpeita.

Sisältö:

Kick-off: Asiantuntijamme rakentaa kyselyn kanssanne, perustuen yrityksenne tarpeisiin ja markkinatutkimuksen hyväksi havaittuihin menetelmiin.

Selvitys: Vastaukset kyselyyn hankitaan onlinekyselytyökalua ja globaalia kuluttajapaneeliverkostoa käyttäen. Konsulttimme huolehtii työkalun käytöstä sekä kyselyn tuloksista.

Tulkinta: Autamme sinua tulkitsemaan tuloksia liiketoimintasi mahdollisuuksien näkökulmasta ja tekemään arvioita siitä, mitä voisi muuttaa ratkaisussasi, tai mitä kannattaa painottaa eri asiakassegmenteille suunnatussa ratkaisussasi.

Validoi B2B-asiakkaan tarve

Haemme palautetta potentiaalisilta yritysasiakkailta innovaatiosi kehittämisen tueksi. Kolmen-viiden hyvin suunnatun asiantuntijahaastattelun avulla voit testata tuotteesi tai palvelusi kysyntää, arvolupausta tai painotuksia viestinnässä. Näin pystyt kehittämään innovaatiotaasi oikeaan suuntaan.

Sisältö:

Kick-off: Asiantuntijamme rakentaa haastattelupohjan ja tutkimuksen pääkysymykset kanssanne, perustuen yrityksenne tarpeisiin ja markkinatutkimuksen hyväksi havaittuihin menetelmiin.

Selvitys: Kohdemarkkinalla toimiva yhteistyökumppanimme toteuttaa haastattelut valitussa asiakassegmentissä.

Tulkinta: Konsulttimme tulkitsee vastaukset liiketoimintasi mahdollisuuksien näkökulmasta, ja tekee arvioita siitä mihin suuntaan innovaatiotasi tulisi niiden perusteella kehittää.

Tutustu myös näihin Navigator-palveluihimme: